30 DAGARS ÖPPET KÖP  | FRAKTALTERNATIV PÅ INGÅNG

Fler på cykel

Vi vill förenkla vardagen för alla som gillar att cykla. Samt inspirera fler människor till att byta ut bilen mot en riktigt bra cykel- bra för miljön, bra för plånboken.

Cykelaffär i Örebro

Vi reparerar och säljer cyklar

Du vill cykla. Till jobbet, nedför berget eller på slingrande landsvägar. Vi ser till att du har en bra cykel som ger dig mycket glädje. I vår cykelaffär i Örebro har vi cyklar av riktiga kvalitetsmärken såsom Nishiki, Principia, Trek, Batavus, Winther och Bianchi. Hos oss på Norra Cykel i Örebro är du alltid välkommen och vi garanterar dig att du får bästa möjliga service – oavsett vilken typ av cyklist du är. 

Nishiki logotyp
Principia logotyp
Trek logotyp
Batavus logotyp
Winther logotyp
Bianchi logotyp

Trygghet, Snabbhet & Kompetens

Cykelverkstad

Hos oss finner du en komplett cykelverkstad i Örebro, men vår stora ambition är att bli Sveriges bästa cykelverkstad. Vi vill göra det bästa för dig och din cykel, både idag och imorgon. Du ska känna dig trygg med att en erfaren cykelmekaniker kan förklara de mest komplicerade tekniska problemen som din cykel kanske har, detta på ett enkelt sätt. Och dessutom lösa problemen du har!

Du som kund och cyklist kan därefter ta kloka beslut och känna att din cykel alltid levererar trygghet, snabbhet och säkerhet i trafiken. Vi väljer våra leverantörer av cykeldelar med största omsorg. Varmt välkommen in till oss.

Våra Cyklar

Vi har endast kvalitetscyklar och tramphojar från varumärken kända för sin kvalitet. Hos oss får alltid din nya cykel monterad och du blir på en gång redo att trampa iväg på en sväng i staden. Dessutom ingår ett års fri service av din nya hoj och evigt öppet köp.

Mountainbike

En mountainbike är bäst när du får köra offroad. För du vet väl om att bara i Örebro finns hela 4200 km olika cykelleder?! Där vägen tar slut börjar det roliga! Vi har de bästa mountainbikecyklarna från Trek, Principia och Bianchi.

Gravelcyklar

En gravelcykel är en cykel för en allround-körning där du är redo för alla typer av underlag samtidigt som en gravel är den perfekta pendlarcykeln. En gravel är tåligare än en landsvägscykel och snabbare än en mountainbike (på vägen iallfall, inte i skogen!).

Elcyklar

Köp en elcykel som ger dig extra kraft. Med en elcykel är det mycket lättare att ta sig an uppförsbackarna och att cykla i kraftig motvind. Nu slipper du bli svettig när du anlänt till kontoret! Vi säljer elcyklar från Batavus, Trek, Nishiki & Winther.

Standardcyklar

För dig som cyklar i vardagen & behöver en cykel att lita på har vi fina standardcyklar från Nishiki, Winther, Batavus och Trek.

Racercyklar

Inget går upp mot känslan av en snabb cykel på en perfekt landsväg. Vi har snabba racercyklar från Bianchi och Trek.

Hybridcyklar

Du vill cykla till jobbet och för flåset. Vi har hybridcyklar från Trek, Nishiki, Principia och Bianchi.

Så säger våra kunder

Köp cykel i Örebro

Vi på Norra Cykel är passionerade cyklister och vi vill inget hellre än att hjälpa dig att komma igång med cyklingen, oavsett vilken nivå du är på. Vi har cyklar för alla! Norra Cykel är en renodlad cykelaffär i Örebro och vi har även en komplett cykelverkstad med lång expertis. Genom att fokusera på service och kvalitet kan vi även erbjuda fri 1-års service i cykelverkstaden på alla cyklar vi säljer.

Genom vår höga servicenivå, kvalitén på våra cyklar och att vi tar hand om efterjusteringar, kan vi tryggt påstå att det är störst chans att du blir nöjd med ditt cykelköp hos Norra Cykel.

norracykel.se

Alla är inte så lyckligt lottade att de kan besöka oss i vår cykelaffär i Örebro och det kan bero på var du bor eller kanske tidsbrist. Då finns vår hemsida; norracykel.se. Här kan du inom kort handla direkt i vår webshop. Betala gör du enkelt via ditt kreditkort eller genom Klarna där du smidigt kan välja mellan delbetalning, faktura och direktbetalning, du väljer själv. Och, du behöver inte vara närking där att kunna inhandla din nya cykel!

Genom vår höga servicenivå, kvalitén på våra cyklar och att vi tar hand om efterjusteringar, kan vi tryggt påstå att det är störst chans att du blir nöjd med ditt cykelköp hos Norra Cykel.

Varukorg