Elcyklar

Elcyklar

Elcykeln har kommit för att stanna. Vill du cykla till jobbet men komma fram utan att vara genomsvett? Vill du orka trampa lite längre på dina cykelutflykter? Köp en elcykel som ger dig extra kraft. Vi säljer elcyklar från Batavus och Trek.

Sveriges regering har infört en elcykelpremie som ger dig möjlighet att få tillbaka 25% av det du betalar för en ny elcykel. Självklart får du ett korrekt kvitto av oss på Norra Cykel så att du kan ansöka om elcykelpremien.

Läs mer om elcykelpremien på Naturvårdsverkets hemsida!

Batavus – holländsk cykelkultur

Batavus är fantastiska elcyklar från världens bästa cykelland, Holland. Med fingertoppskänsla och kvalitet i minsta beståndsdel plockar holländarna ihop cyklar som fungerar väldigt bra även på våra breddgrader.

Exempel på elcyklar från Batavus

Trek – kompromisslös kvalite

Med en elcykel förstärker du din trampkraft och dina möjligheter att göra och upptäcka mer. Treks elcyklar är snabba och smidiga med en förutsägbar och lättkontrollerad kraft. Batteriet med lång livslängd är lätt att ta med sig för att ladda i ett vanligt vägguttag.

Exempel på elcyklar från Trek

Att cykla kan vara en sån frihetskänsla. Därför säljer vi cyklar som håller länge och ger dig mer frihet. Vi ger dig och din cykel bra service och jobbar för att du ska kunna lita på din cykel. Att den är rätt inställd för dig och att den håller hela vägen. Vi vill erbjuda mer än bara en cykel. Vi vill ge dig bra cykling!!