En riktig cykelaffär

Att cykla kan vara en sån frihetskänsla. Därför säljer vi cyklar som håller länge och ger dig mer frihet. Vi ger dig och din cykel bra service och jobbar för att du ska kunna lita på din cykel. Att den är rätt inställd för dig och att den håller hela vägen. Vi vill erbjuda mer än bara en cykel. Vi vill ge dig bra cykling!!

Att köpa en cykel

En cykel kan användas som ett enkelt färdmedel till jobbet, som ett utmärkt motionsredskap eller för tävling. Oavsett vad du ska använda din cykel till, vågar vi påstå att vi kan erbjuda dig en bättre cykelupplevelse om du köper din cykel av oss på Norra Cykel!

Hos vår personal får du tips som bygger på egna erfarenheter från många års cykling. Vi har också många års erfarenhet av att hjälpa kunder till rätt cykel. Alla människor är unika. Oavsett om det handlar om kroppsmått, körstil eller personlighet är vi vana att hitta rätt cykel för dig!

För dig som vill vara helt säker på att sitta rätt på cykeln erbjuder vi Shimanos program ”bikefitting”. Det innebär att vi noggrant anpassar cykeln till dig både i höjd och längd till ett pris av 895kr. Köper du en racercykel ingår bikefitting!

Du får rätt cykel och rätt inställningar.

Nöjda kunder

Mats

Så himla trevligt ställe och kompetent personal. Utmärkt service!

Josefin

Har varit kund och servat mina cyklar här sen jag köpte min cykel för 12 år sen. Jag cyklar i ur och skur och när jag får dubbdäck fixade på vintern har jag däcken som inte används förvarade kostnadsfritt. Är supernöjd med service och pris.

Lotta

Butiken är personlig och har en härlig atmosfär. Man blir alltid väl bemött och ingenting känns omöjligt för personalen att fixa.

Anna

Världens bästa cykelaffär!! Alltid snabb och proffsig service och hjälpsamma i stort som smått!

Martin

Kunniga och serviceinriktade, kommer definitivt tillbaka. Tack!

Anders

Alltid bra service och ett mycket trevligt bemötande!

Mattias

Riktigt bra service, kunniga och prisvärda. Kan varmt rekommendera Norra Cykel!

Service och reparationer

Du har en bra cykel. Vi ser till att den fortsätter vara bra. Vår serviceverkstad smörjer, justerar och lagar din cykel så att du kan fortsätta njuta av cyklingen.

I vår verkstad lagar vi nästan alla fel som kan uppstå på en cykel. Vi kan lufta hydrauliska skivbromsar, vi servar dämpade framgafflar och vi kan bygga såväl standardhjul som tävlingshjul för racer och MTB.

Du kan gärna ringa och beställa tid för verkstadsbesöket. Då lämnar du cykeln på morgonen den dagen som vi kommit överens om och hämtar din cykel på kvällen samma dag. Vi har fasta priser på de allra flesta reparationer. Det innebär att vi oftast kan säga vad en reparation kostar redan när du lämnar cykeln.

Tillbehör och kläder

När du vill göra din cykling skönare, säkrare och snabbare har vi tillbehören du behöver; en bättre sadel, en jacka anpassad för cykling, cykellysen som göra att du ser och syns eller par cykelskor som hjälper dig får ner kraften i benen till pedalerna.

Hos Norra Cykel hittar du däck för alla typer av cykling från Continental, lås från ABUS, pumpar och väskor från Bontrager och Lezyne, cykelkläder från Bontrager, cykelskor från Scott och Bontrager, hjälmar från Bontrager, Bianchi och ABUS.

Våra cykelmärken

Vi jobbar i butiken

member

Pelle Moberg

Ägare och tidigare tävlingscyklist

Jag älskar cyklar och har tävlat som cyklist och jobbat i cykelbranschen i 30 år. Jag tog över Norra Cykel 2016 och vill erbjuda en riktigt bra cykelaffär för alla örebroare!

member

Magnus Pettersen

Säljare och mekaniker

Jag älskar MTB och att ge mig ut på torra stigar i skogen med full fart. I affären jobbar jag med alla typer av cyklar men är specialist på MTB och dämpade gafflar.

member

Jimmy

Säljare och mekaniker

Jag jobbar mest med standardcyklar och elcyklar och älskar variationen av arbetsuppgifter. På fritiden tar jag gärna en tur med min racercykel där jag kan bestämma tempo och väg själv.