MTB

MTB

När vägen tar slut börjar det roliga. En MTB tar dig genom skogen och utför berget. Vi har de bästa MTB-cyklarna från Trek och Bianchi. Oavsett om du vill ha en hardtail eller heldämpat, om du föredrar 27,5 eller 29 tum så har vi cykeln som klarar av utmaningarna du ställer den för!

Trek – kompromisslös kvalitet

Trek är familjeföretaget som alltid sätter kvalitet först och på kort tid har utvecklats till ett av världens största cykelmärken. En cykel från Trek håller att köra över stock och sten och lite till.

Exempel på cyklar från Trek

Bianchi – en italiensk skönhet

Hur kan en cykel vara så snygg och så bra och få så många cykelentusiaster världen över att klicka fast skorna och köra ännu längre? Bianchi gör vackra MTB som dansar på stigarna och kastar sig utför backarna.

Exempel på cyklar från Bianchi

Att cykla kan vara en sån frihetskänsla. Därför säljer vi cyklar som håller länge och ger dig mer frihet. Vi ger dig och din cykel bra service och jobbar för att du ska kunna lita på din cykel. Att den är rätt inställd för dig och att den håller hela vägen. Vi vill erbjuda mer än bara en cykel. Vi vill ge dig bra cykling!!