Nyheter

VÄLKOMMEN PÅ CYKELDAGARNA 25 & 26 JANUARI

Välkommen på Cykeldagarna 25 & 26 Januari På cykeldagarna beställer du 2019 års cyklar med rabatt, gör fynd och njuter av dricka och kaffe med tilltugg! Vi ger 15% rabatt på alla 2019 års cyklar och 20 % rabatt på tillbehör och kläder. Vi har också en del MTB och racer från 2018 med upp […]

Vi är stolta att som enda butik i Örebro kunna erbjuda Pinarello!

Pinarello är ett italienskt märke grundat 1953 av tävlingscyklisten Giovanni Pinarello. Pinarello levererar italienska racercyklar av absolut högsta kvalitet. Dessa modeller är för dig som kräver det bästa i form av design, kvalitet och köregenskaper. Ramarna är helt i kolfiber och de dyrare modellerna har elektroniska växlar som ger dig en ständig exakthet och fenomenal […]

Denna annons hittar ni i Villatidningen nr 8 2017

Vill du fynda årets julklapp? Tänker du ge dig själv eller någon annan ett sundare och mer miljövänligt liv i nyårslöfte? Passa då på att köpa denna cykel till vrakpris. Du betalar endast 11.996:- efter det statliga bidraget. Glöm inte att vi har räntefri delbetalning via Resursbank.

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Norra Cykel vill passa på att önska samarbetsspartners, nya och gamla kunder en riktigt God Jul och ett Gott Nytt cykelår!

Ny hjälm från Bontrager

Kolla in den nya hjälmen från Bontrager som har fästen för lampa eller kamera både fram och bak. Nu finns den hos oss på Norra Cykel. Modellen heter Circuit MIPS och finns i flera olika färger. Pris 1.399:-. Kom in och testa!