Racer

Racer

Inget går upp mot känslan av en snabb cykel på en perfekt landsväg. Vi har snabba cyklar från Bianchi, Trek och Pinarello.

Trek – kompromisslös kvalitet

Trek är familjeföretaget som alltid sätter kvalitet först och på kort tid har utvecklats till ett av världens största cykelmärken. Trek har ett stort utbud racercyklar från nybörjare till proffs.

Exempel på cyklar från Trek

Bianchi – en italiensk skönhet

Hur kan en cykel vara så snygg och så bra och få så många cykelentusiaster världen över att klicka fast skorna och köra ännu längre? Bianchi gör läckra racercyklar för passionerade cyklister.

Exempel på cyklar från Bianchi

Pinarello – vinner lopp och hjärtan

Pinarello levererar italienska racercyklar av absolut högsta kvalitet. Cyklar för dig som kräver det bästa i form av design, kvalitet och köregenskaper. Unna dig det bästa med en Pinarello!

Exempel på cyklar från Pinarello

Att cykla kan vara en sån frihetskänsla. Därför säljer vi cyklar som håller länge och ger dig mer frihet. Vi ger dig och din cykel bra service och jobbar för att du ska kunna lita på din cykel. Att den är rätt inställd för dig och att den håller hela vägen. Vi vill erbjuda mer än bara en cykel. Vi vill ge dig bra cykling!!