Standardcyklar

Standardcyklar

En bra cykel tar dig från punkt A till B med mesta möjliga glädje. För dig som cyklar i vardagen och behöver en rejäl cykel att lita på har vi fina modeller från Batavus och Trek.

Batavus – holländsk cykelkultur

Batavus är fantastiska cyklar från världens bästa cykelland, Holland. Med fingertoppskänsla och kvalitet i minsta beståndsdel plockar holländarna ihop cyklar som fungerar väldigt bra även på våra breddgrader. Finns även som elcykel.

Exempel på cyklar från Batavus

Trek – kompromisslös kvalite

Trek är familjeföretaget som alltid sätter kvalitet först och på kort tid har utvecklats till ett av världens största cykelmärken. Trek gör standardcyklar som håller för att användas varje dag.

Exempel på cyklar från Trek

Att cykla kan vara en sån frihetskänsla. Därför säljer vi cyklar som håller länge och ger dig mer frihet. Vi ger dig och din cykel bra service och jobbar för att du ska kunna lita på din cykel. Att den är rätt inställd för dig och att den håller hela vägen. Vi vill erbjuda mer än bara en cykel. Vi vill ge dig bra cykling!!

Mats

Så himla trevligt ställe och kompetent personal. Utmärkt service!

Josefin

Har varit kund och servat mina cyklar här sen jag köpte min cykel för 12 år sen. Jag cyklar i ur och skur och när jag får dubbdäck fixade på vintern har jag däcken som inte används förvarade kostnadsfritt. Är supernöjd med service och pris.

Lotta

Butiken är personlig och har en härlig atmosfär. Man blir alltid väl bemött och ingenting känns omöjligt för personalen att fixa.

Anna

Världens bästa cykelaffär!! Alltid snabb och proffsig service och hjälpsamma i stort som smått!

Martin

Kunniga och serviceinriktade, kommer definitivt tillbaka. Tack!

Anders

Alltid bra service och ett mycket trevligt bemötande!

Mattias

Riktigt bra service, kunniga och prisvärda. Kan varmt rekommendera Norra Cykel!