30 DAGARS ÖPPET KÖP  | FRAKTALTERNATIV PÅ INGÅNG

Fler på cykel!

På Engelbrektsgatan i centrala Örebro hittar du vår cykelaffär. Våren 2021 genomgick Norra en nysatsning med omrenovering, ny webbplats samt en ny fräsch varumärkesidentitet. Självklart behöll vi samma goda kvalitet och service!

Vi är experter på service och reparationer. Du har en bra cykel och vi ser till att den fortsätter vara bra. Vår cykelverkstad smörjer, justerar och lagar din cykel så att du kan fortsätta njuta av cyklingen.

Cykelteamet

Om oss Norra cykel Örebro

Pelle Moberg

Delägare & f.d tävlingscyklist

“Jag älskar cyklar och har tävlat som cyklist och jobbat i cykelbranschen i 30 år. Jag tog över Norra Cykel 2016 och vill erbjuda en riktigt bra cykelaffär för alla örebroare!”

Om oss Norra Cykel Personal Magnus

Magnus Pettersen

Säljare & Mekaniker

“Jag älskar MTB och att ge mig ut på torra stigar i skogen med full fart. I affären jobbar jag med alla typer av cyklar men är specialist på MTB och dämpade gafflar.”

Om oss Norra Cykel Personal Axel

Axel Lindh

Verksamhetsansvarig & elitcyklist

“Jag älskar alla sorters cykel, men mountainbike lite extra. Har jobbat med cyklar inom handels i sex år och tävlat på elitnivå sedan 2012. Ser fram mot att bidra med allt jag kan i både verkstaden och i resten av butiken!”

Om oss Norra Cykel Personal Johan

Johan

Certifierad Mekaniker

“Mina kollegor säger att jag är dålig på att komma i tid men bra på att meka cykel. På min fritid cyklar jag gärna MTB och drömmen är såklart att vara snabbare än Axel. Ett annat lite mer realistiskt mål är att en dag cykla hela vägen till Lofoten.”

Hitta hit

Hitta Hit

Engelbrektsgatan 16-18,
702 12 Örebro

Öppettider

Mån-Fre: 10-18
Lör: 10-14 | Sön: Stängt

Kontakta oss
Varukorg