30 DAGARS ÖPPET KÖP  | FRAKTALTERNATIV PÅ INGÅNG

Standardcyklar

När du köper en standardcykel får du en enkel, klassisk herr- eller damcykel som passar de flestas behov. När du skaffar en standardcykel får du inte den sportigaste modellen, men troligen den mest bekväma! Denna modell har en upprätt sittställning och ger dig därmed en bra uppsikt när du far fram på stadens gator eller ute på vischan mellan rapsfälten. En standardcykel passar för dig som använder cykeln i ditt vardagliga liv, men kanske inte för dig som ska cykla utan uppehåll i 10 mil. Om du oftast är ute på cykelturer på 3-5 kilometer passar standardcykeln riktigt bra. Denna modell har ofta inkapslade växlar (3 eller 7) vilket minskar underhållet av din cykel till ett absolut minimum. Hos oss hittar du både damcyklar och herrcyklar från kvalitetsmärken som Nishiki och Winther.

Vilken cykel passar mig?

Du som vill ha en härlig cykel för en utflykt eller kortare sträckor i stan, och som vill ha något som “bara funkar” skall definitivt fortsätta titta på våra olika standardcyklar. I vår butik kan du testa på vilken modell som passar just dig och även ta dig en provtur i butiken.

Nishiki logotyp
Winther logotyp
Standardcyklar från Norra Cykel Örebro

Praktiska tillbehör som förenklar cykelturen

En fullutrustad cykel är oftast väldigt smidigt och du kan snabbt och enkelt ta med dig det du behöver och dra iväg på en cykelutflykt. Standardcykeln brukar oftast vara fullutrustad redan vid köp med cykelkorg, skärmar, pakethållare, belysning, ramlås och allt du kan tänka dig. Det du kan tänka på vid köp är att skaffa ett extra lås för säkerheten och kanske en cykelhjälm och eventuellt en praktisk cykeljacka eller annan utrustning för din egen säkerhet. När du har haft din standardcykel en tid och den behöver lite extra omsorg har vi en cykelverkstad du kan besöka, så att din cykel fortsätter att vara i toppskick.

Klassiska herr- och damcyklar - även kallat standardcyklar

Man kan undra vad standardcyklar är egentligen, just i cykelbranschen kallas det så. Standardmodellen är de klassiska cyklarna som är byggda för att du ska få en skön och bekväm vardagstur till och från jobbet eller träningen, alltså med fokuset att du ska ta dig från punkt A till punkt B snarare än för ett cykellopp som Vätternrundan. Vi erbjuder standardcyklar för dam och herr från lite sportigare märken, så att din vardag ska bli lite roligare.

Varukorg